1384940121resized_header2.jpg
In Memoriam Lorette Masereeuw
 


Op 5 juni werd FC-Brielle opgeschrikt door het vreselijke bericht van het onverwachte overlijden van bassiste Lorette Masereeuw. In december 2010 hoorden wij van haar ziekte. Na de diverse behandelingen en een pittige operatie gloorde een positief perspectief aan de horizon. Vol optimisme probeerde Lorette de repetities bij te wonen om op de Jacoba van Beierendag te kunnen exceleren. Zij stond de laatste repetitie weer in volle glorie te genieten achter de contrabas.
 
Het bericht van haar overlijden sloeg dus als een bom in. FC-Brielle verliest in Lorette niet alleen een geweldige muzikante, maar ook een fantastisch mens. Zij was altijd vrolijk, gezellig en had een goed gevoel voor humor. Zij was trots op haar vorderingen als bassiste, maar zij was nog trotser op haar man Rob en haar kinderen Lotte en Bas.
 
Lorette was vanaf de oprichting in 2005 bij FC-Brielle betrokken. Eerst hanteerde zij de banjo en de gitaar, maar al snel schakelde zij over op de contrabas. Mede door haar muzikaliteit en gedrevenheid had zij het instrument al snel in de vingers en groeide zij uit tot het muzikale fundament van de band. We zullen haar erg missen.

 
Lorette Masereeuw 1 mei 1958 - 5 juni 2011